Abierta la convocatoria de CURT BALEAR

CEFSin categoría

EL DIA MÉS CURT 2018 escalfa motors amb la convocatòria de CURT BALEAR

El 21 de desembre torna EL DIA MÉS CURT, per quart any Mèdit [associació cultural] organitza la festa del curtmetratge.

Entre les sessions d’aquesta edició haurà una dedicada a les darreres produccions balears a CURT BALEAR, on convidam als cineastes de les Illes Balears a participar en EL DIA MÉS CURT 2018.

portada-web

Bases:

1.- Poden participar realitzadors de les Illes Balears o curtmetratges rodats a les Illes Balears. Els treballs han d’haver estat realitzats entre l’any 2016 fins a l’any 2018.

2.- La convocatòria romandrà oberta entre l’12 de juliol fins al 30 de setembre de 2018. Els curts s’enviaran al correu jaume@medit.es via “we transfer”, o a través de link amb clau.

3.- En presentar les obres, caldrà aportar informació amb les dades de l’autor: nom i llinatges, adreça i telèfon de contacte i dades de l’obra: títol, durada, any i lloc de producció, sinopsi, equip, a més d’incloure un frame i el poster de l’obra.

4. El curtmetratge haurà de tenir, a més, les següents característiques tècniques: format mp4 i en HD.

5.- En el cas que els curtmetratges tinguin diàlegs en un altre idioma que no siguin en català o castellà, hauran de portar subtítols en castellà o català.

6.- L’equip de MÈDIT farà una selecció entre els curtmetratges rebuts per la sessió de CURT BALEAR d’entre 60 i 90 minuts que es programarà dins de l’esdeveniment EL DIA MÉS CURT.

7.- Els participants concedeixen a Mèdit [associació cultural] els drets de projectar les obres el 21 de desembre de 2018 en el marc d’ EL DIA MÉS CURT 2018 a Mallorca i Menorca.

+ info: http://www.medit.es/web/el-dia-mes-curt-2018-escalfa-motors-amb-la-convocatoria-de-curt-balear/

Jaume Fiol    jaume@medit.es